top of page

Ouder- en kindyoga

De workshops ouder- en kindyoga zijn een mooie ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag kan persoonlijke aandacht er nog wel eens bij inschieten. In deze yogaworkshop ben je ruim een uur lang op elkaar ingespeeld.

Door samen yoga te doen en te ervaren is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop is de aandacht volledig op elkaar gericht. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen. Door aandachtig samen bezig te zijn, laat je als ouder weten dat je geïnteresseerd bent in je kind en dat je wilt weten hoe hij/zij zich voelt. Samen werk je aan contact en vertrouwen. Je werkt met kracht en souplesse en leert daarom op een speelse manier met grenzen omgaan, grenzen aan te geven en grenzen te respecteren.

Ook als er meerdere broertjes en of zusjes in het gezin zijn is het voor het kind en voor de ouder fijn om juist één op één aandacht te ervaren.

Deze workshops ouder- en kindyoga gaat over bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de workshop leer je op een speelse wijze te verbinden met je kind door yoga- en ontspanningsoefeningen, visualisatie en massage.

Deze workshops zijn voornamelijk gepland in de schoolvakanties en zijn te boeken via het boekingssysteem van mijn andere bedrijf Faasse Fit. Ga naar www.momoyoga.com/faasse-fit. Maak een gratis account aan, koop een product en boek een workshop! 

bottom of page