top of page

Workshop Spelend dansen met taal

Samen spelen en dansen heeft een verbindende werking. Binnen teams kunnen er veel dingen spelen die het werken minder leuk maken. Soms is het lastig om elkaar goed te begrijpen. Iedereen spreekt tenslotte zijn/haar eigen 'taal'. Hierdoor kunnen misverstanden ontstaan en dit kan schadelijk zijn voor het werkproces. Door met elkaar te 'spelen' worden problemen luchtiger gemaakt en kan het probleem op een laagdrempelige 'speelse' manier worden aangepakt. De workshop Spelend dansen met taal zoekt de overeenkomsten tussen teamleden en legt gevoelige onderwerpen op een veilige manier bloot.

Een workshop wordt op maat ontworpen want geen team is hetzelfde. Door middel van een intakegesprek wordt eerst zorgvuldig in kaart gebracht wat er speelt en waar de behoeftes liggen. In de workshops zijn er geen verliezers, alleen winnaars! Ieders kwaliteiten worden op een liefdevolle en veilige manier zichtbaar. 

"Jeetje, wat ben jij toch een powervrouw! Bedankt voor de mooie avond. Origineel en treffend die soeppan. Iedereen heeft de boodschap goed begrepen. Maar het is een worsteling. Jezelf kwetsbaar opstellen, feedback geven, oog voor elkaars talenten, positief blijven ook al zitten dingen tegen. Wat mij betreft mag je elke week als coach langskomen. Er zijn te weinig  'Suzanne mensen"op de locatie dat sowieso. Damn, dat had ik nog in "de soep"  moeten gooien!"

Debbie, pedagogisch medewerker bij KinderRijk, 2019 

bottom of page